U bevindt zich hier:
/
Zorg en Welzijn

Veilige en comfortable toegang.

Voor instellingen waar mensen samen werken.

Monxs adviseert zorginstellingen over zorgproducten en -diensten, die daadwerkelijk waarde toevoegen. Innovatiemanagers benaderen ons vaak, omdat de gebruikte zorgoplossingen verouderd zijn en nieuwe oplossingen vaak veelbelovend lijken.

Wij onderscheiden de beste oplossingen van de rest en bieden waardevol advies. Met onze marketingtools kunnen zorginstellingen de oplossingen in hun eigen huisstijl aanbieden aan cliënten, wat zorgt voor snelle en brede acceptatie.

Toegang mag geen zorg zijn.

Keyfob & Mobilekey 
Een van de belangrijkste voordelen van deze systemen is dat ze het risico op verlies, diefstal of duplicatie van sleutels verminderen. Bovendien kunnen deze systemen eenvoudig worden aangepast aan de behoeften van individuele bewoners of de eisen van het complex. Bijvoorbeeld, als een huurder verhuist, kan de mobilekey of persoonlijke keyfob gemakkelijk worden gewijzigd of ingetrokken om ervoor te zorgen dat alleen geautoriseerde personen toegang hebben tot het gebouw en de eenheden.

In controle
Digitale toegangssystemen bieden ook extra veiligheidsopties. Sommige systemen zijn uitgerust met camera’s en intercoms, waardoor bewoners kunnen zien en communiceren met bezoekers voordat ze toegang verlenen. Andere systemen kunnen beheerders in real-time informeren over wie het gebouw binnenkomt en verlaat, waardoor het gemakkelijker wordt om ongeautoriseerde personen op te sporen en te voorkomen dat ze toegang krijgen volgens de AVG regels.

Blijf op de hoogte

Ontvang tips, advies en laatste nieuwtjes in je inbox.

Homepage formulier
Scroll naar boven