U bevindt zich hier:
/
/
Monxs is toegetreden tot OSS Association voor veilige toegangscontrole
Monxs is toegetreden tot OSS Association voor veilige toegangscontrole

We zijn verheugd om u op de hoogte te stellen van de recente ontwikkelingen bij Monxs Smart Building Access. Als pionier in slimme toegangsoplossingen hebben we besloten om toe te treden tot de Open Security Standard (OSS) Association, een internationale non-profitorganisatie die zich toelegt op het bevorderen van open standaarden in de beveiligingsindustrie.

De samenwerking met de OSS Association benadrukt onze toewijding aan het verbeteren van de compatibiliteit en het stimuleren van innovatie binnen de beveiligingssector. Door deel te nemen aan de ontwikkeling van open standaarden, willen we bijdragen aan een veiligere en efficiëntere toekomst voor slimme gebouwen.

Daarnaast introduceren we met trots de OSS Standaard Offline, een baanbrekende specificatie voor toegangscontrole die de compatibiliteit van offline elektronische sloten vergroot. Met deze standaard kunnen sloten van verschillende merken dezelfde autorisaties van de kaart lezen en op dezelfde manier interpreteren, waardoor flexibiliteit en kostenbesparingen worden bevorderd.

Belangrijkste kenmerken van de OSS Standaard Offline:

  1. Toegangsrechten op de keyfob of kaart: Flexibel programmeerbare toegangsrechten op de kaart, waardoor kosten kunnen worden verminderd bij aanbestedingen en andere processen.
  2. Feedback van events: Mogelijkheid om gebeurtenissen terug te krijgen op de kaart, zelfs bij offline sloten, waardoor beheerders controle hebben over zowel online als offline deuren.
  3. Betrouwbaarheid: Offline sloten blijven betrouwbaar werken bij systeem- of stroomstoringen, waardoor de veiligheid te allen tijde gewaarborgd is.

De OSS Standaard Offline is ontworpen met het oog op eenvoud en veiligheid, en we geloven dat dit een gamechanger zal zijn in de wereld van toegangscontrole. Monxs is gespecialiseerd in verschillende digitale toegangssystemen en heeft experts voor zowel de installatie als de implementatie van software.

We kijken uit naar een spannende toekomst waarin Monxs blijft streven naar innovatie en bijdraagt aan de groei van de beveiligingsindustrie om opdrachtgevers goed te bedienen.

Laat uw gegevens achter en we nemen contact met u op.

Formulier bij landingspage

Deel met uw collega of vriend:

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email

Ik sta u graag te woord!

Erik Mastenbroek

Adviseur Monxs

Scroll naar boven