U bevindt zich hier:
/
Industrie

Veilig en snel toegang.

Voor gebouwen waar mensen samen werken.

Digitale toegangssystemen voor de industrie-sector, fabrieken en gebouwen bieden tal van voordelen voor zowel werknemers als beheerders. De digitale sloten elimineren de noodzaak van fysieke sleutels en maken in plaats daarvan gebruik van transponder kaarten, tags, keyfobs of mobiele apps om toegang te verlenen tot het gebouw, de algemene ruimten en individuele kantoorruimtes.

 

Een besparing voor de industriële sector

Keyfob & Mobilekey 
Een van de belangrijkste voordelen van deze systemen is dat ze het risico op verlies, diefstal of duplicatie van sleutels verminderen. Bovendien kunnen deze systemen eenvoudig worden aangepast aan de behoeften van individuele bewoners of de eisen van het complex. Bijvoorbeeld, als een huurder verhuist, kan de mobilekey of persoonlijke keyfob gemakkelijk worden gewijzigd of ingetrokken om ervoor te zorgen dat alleen geautoriseerde personen toegang hebben tot het gebouw en de eenheden.

In controle
Digitale toegangssystemen bieden ook extra veiligheidsopties. Sommige systemen zijn uitgerust met camera’s en intercoms, waardoor bewoners kunnen zien en communiceren met bezoekers voordat ze toegang verlenen. Andere systemen kunnen beheerders in real-time informeren over wie het gebouw binnenkomt en verlaat, waardoor het gemakkelijker wordt om ongeautoriseerde personen op te sporen en te voorkomen dat ze toegang krijgen volgens de AVG regels.

Blijf op de hoogte

Ontvang tips, advies en laatste nieuwtjes in je inbox.

Homepage formulier
Scroll naar boven